Services

Ontwikkelen en uitwerken van websites en apps is onze passie. We hopen altijd het beste resultaat eruit te halen en ervan te leren. Belangrijk is dat we samen tot het eindproject komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Interesse? dan kunt u vandaag nog een website of app aanvragen.

responsive website

Responsive

Een website die op alle devices werkt is een responsive website. Wat betekend dat de website goed zichtbaar is op een computer maar ook op uw telefoon. Dit is erg belangrijk voor uw bezoekers.

Onderhoud

Wij onderhouden onze websites zelf tenzij dat anders is/wordt geregeld. Onderhoud in onze handen kan u enorm veel tijd besparen en het zit bij de kosten in. Onder onderhoud vallen ook kleine problemen of bijkomende fouten in het project. 

HTTPS

HTTPS staat voor: HyperText Transfer Protocol Secure. HTTPS is eigenlijk een uitbreiding van HTTP om gegevens veilig uit te wisselen. Dit is niet alleen belangrijk voor de gegevens, maar ook voor de uitstraling van een website.

HTTPS website

Sta sterk online

Sta sterk online. Tegenwoordig is iedereen online te vinden. Het kan niet zo zijn dat al uw concurrenten en klanten wél online zijn maar u niet. Vertel ons uw plannen en we gaan er samen mee aan de gang om u online sterk te laten staan. Wat kost een website? Bekijk de website laten maken kosten en kom erachter hoe voordelig het voor u kan uitpakken.

e-mail

E-mail

Bij een website leveren wij standaard een mail-account. Kiest u de website ‘www.test.nl’ dan krijg u bijvoorbeeld het account ‘info@test.nl’. Natuurlijk zijn er meerdere varianten mogelijk.

Vraag vandaag nog uw website of app aan

Abbring maakt websites en apps op maat en levert ook vooraf gemaakte projecten. Hieronder staan onze vooraf gemaakte layouts van websites om u een beeld te geven. Ook uw is het mogelijk uw aanstaande project hierop te baseren.

italiaans restaurant website
Sportschool website
Kapper website
app promotie website
webshop